HÄLSEFÖRDELAR

Hälsefördelar

NATURLIG SMAK

De 4-6 månader mogna kokosnötterna blir handplockade på morgonen och tappas på eftermiddagen. Dryckerna är 100% naturliga och kommer i tre olika storlekar med flera olika smaker.

NATURLIGT ISOTONISKT

Coco Fuzion 100 är en isotonisk dryck vilket medför dryckernas koncentration av kokosvatten och kolhydrater samt salter och minraler som påminner om kroppens egna vätska. Det gör coco fuzion perfekt i förhållande till att upprätthålla eller återupprätta vätskebalansen före,under och efter träning.

NATURLIGT SUND

Det enda socker som är i dryckerna är det naturliga fruktsockret, som naturligt är föreläggande i kokosvatten. Mängden fruktsocker är helt perfekt för att hjälpa kroppen med att återställa vätskebalansen snabbare samt för att hålla vätskebalansen intakt. Coco Fuzion är inte helt kaloriefri, men är fortfarande väldigt kalorifattig. Coco Fuzion är den perfekta ersättningen för vanliga sport- och energidrycker som vanligtvis är fyllda av socker och tillsatser.

NATURLIGT HYDRATISERING

Coco Fuzion är en naturlig dryck som hjälper med att återställa vätskebalansen i kroppen snabbare. Coco Fuzion innehåller 5 viktiga elektrolyter som kroppen behöver för att kunna regulera sin temperatur.

NATURLIGA ELEKTROLYTER

Coco Fuzion innehåller 5 viktiga elektrolyter som kroppen behöver: Kalium,magnesium,calcium, natrium och klorid. Elektrolyterna ger energi och förbereder våran fysiska prestanda. Ut över det hjälper de nervsystemet och nervsändarna samt förbereder den kognitiva funktionen.

NATURLIG SMAK

Coco Fuzion har sin förfriskande smak från gröna kokosnötter och 100 % naturliga fruktjuicer.

Visste du?

När elektrolytkoncentrationen är oavgjort, är det inte tillräckligt med vatten för att återställa kroppens depåer


Coco Fuzion 100 hjälper kroppen tillbaka på rätt spår och bidrar med en mängd hälsofördelar:

Hälsefordelär

– Isotoniskt

– Stabilisera blodsockret

– Ger naturlig energi

– Öka mentalt fokus

– Anti inflammatorisk

– Öka ämnesomsättningen

– Rik på elektrolyter, vitaminer och enzymer

– Snabb hydratisering

THE FUSION OF NATURE & LIFESTYLE

Copyright  All Rights Reserved © 2018 C7 Brands Ltd  

www.C7BRANDS.com

FÖLJ OSS